Ön Lisans ve Lisans Öğretiminde Sınırsız Sınav Hakkı İlkeleri hakkında
5.10.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretiminde 2547 Sayılı Kanunun 44 üncü Maddenin (c) bendi Kapsamında Kullanılacak Sınırsız Sınav Hakkı İlkeleri şu şekilde belirlenmiştir:

• Sınırsız Sınav Hakkını kullanacak öğrenciler akademik takvimde belirtilen ders kayıt tarihlerinde sınav hakkını kullanmak istediği derse kayıt yaptırır. Öğrenci sınava girdiği ders başına öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ödemelidir.
  • Öğrenci Sınırsız sınav hakkını kullanmak istediği teorik veya kısmi uygulamalı ders için akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapılan sınırsız sınava girerek hakkını kullanır. Sadece uygulaması olan (seminer, laboratuvar, tasarım, proje, stüdyo, atölye, arazi, bitirme çalışması vb.) ders için ise Öğretim Üyesinin ders için belirleyeceği kriterleri yerine getirir ve başarı notu bu kriterlere göre belirlenir.

Öğrencilerimize Duyurulur.