TR | EN
18. Fizik Haftası Etkinliği hakkında
27.01.2021

Türkiye’de fizik üzerine yapılan en uzun soluklu öğrenci etkinliklerden biri olan Fizik Haftası, 18. kez sahalarda. Pandemi nedeniyle Zoom üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak etkinlikte, geçen program sonrasında aldığımız tavsiyelere de uygun olarak, sürekliliği sağlayabilmesi ve ders arası sohbetlerin yerini bir nebze doldurabilmesi için Discord kanalımızı da kullanarak beraber olacağız.
Yine kuramsal fizikten deneysel fiziğe geniş bir yelpazede konuların ele alınacağı fizik dolu haftamıza başta lisans ve yüksek lisans olmak üzere tüm fizik öğrencileri ve meraklıları davetlidir.

Bu seferki Duygu Balcan Konuşması, önceden Duygu'nun doktora sonrası beraber epidemiyoloji çalışmaları yaptığı ve pandemi sırasında konunun da uzmanı olduğu için yaptığı çalışmalarıyla güncel hayatta ve medyada da artık oldukça bilinen, Northeastern University College of Science'tan Alessandro Vespignani tarafından verilecektir.

Tarih                :15-21 Şubat 2021

Yer             : Konuşmalar online olarak Zoom üzerinden
yapılacaktır. Kayıt formunu   dolduran katılımcılara konuşmalar öncesi
mail adresleri üzerinden Zoom linki yollanacaktır.

Kayıt Adresi    :

İletişim        : fizikhaftasi@itu.edu.tr